Website laten maken

Uw huisstijl is op orde, u heeft uw visitekaartjes en briefpapier maar via het internet haalt u nog geen nieuwe klanten binnen?

Het vormgeven en bouwen van websites is een vak apart en betekend tegenwoordig meer dan het “digitale visitekaartje”.
Online zoekt men naar allerlei uiteenlopende diensten en producten. 70% van de keuze voor deze diensten en producten wordt gemaakt op basis van een bezoek aan verschillende websites. Daarom is het zeer belangrijk dat uw website past bij uw bedrijf, huisstijl en vooral aansluit bij uw doelgroep.

Realisatie van websites op basis van open source oplossingen zoals wordpress & magento maar ook de bouw van volledig maatwerk websites en webshops behoort tot de mogelijkheden. U heeft al een professionele nieuwe website vanaf € 850,-. Voorzien van onder meer een contactformulier. U heeft volledig beheer van uw websites in eigen handen. De beheeromgeving is zo eenvoudig als het opstellen van een brief met word. Zo past u gemakkelijk en snel uw eigen website aan. En indien u dan toch extra ondersteuning nodig heeft dan passen wij de website graag voor u aan. En wenst u zorgeloos online te zijn, vraag dan naar de mogelijkheden van onze web-abonnementen.

Bezoek voor meer informatie onze Basco Webworks website, uw partner voor webdesign, online marketing & Social media.

Kijk voor meer informatie op www.bascowebworks.nl