Omdat de eerste indruk van uw bedrijf het belangrijkste is, kunnen wij samen met u bekijken wat de mooiste vorm is om op uw gevel te monteren. Wij leveren de gevelreclame in alle vormen, kleuren en maten. Of natuurlijk uw eigen idee.

FREESLETTERS
Freesletters zijn populair op het gebied van buitenreclame maar worden ook veelvuldig binnen toegepast. Kunststof of aluminium freesletters geven uw bedrijfsreclame en of logo een bijzondere uitstraling. Wanneer een tekst of logo vrijstaand op een gevel moet worden aangebracht, levert Basco Design hiervoor kunststof gevelletters. Deze letters worden gefreesd uit een gegoten acrylplaat en zijn dus kleurecht maar er zijn uiteraard verschillende materialen mogelijk zoals Dibond, RVS en PVC. Elk denkbaar lettertype of logo kan vervaardigd worden in elke afmeting en vorm.

BANNIEREN
Een banner bestaat uit twee muursteunen waartussen een vezelverstekt doek gemonteerd wordt. De muursteunen worden van aluminium vervaardigd en kunnen in alle gewenste RAL-kleuren worden gepoedercoat. Het doek wordt door middel van een veersysteem tussen de steunen gemonteerd en door deze montage zal het doek ook bij grote windbelasting strak blijven.

RAAMBELETTERING
Of het nu gaat om het aanbrengen van uw bedrijfsnaam, adresgegevens of openingstijden. Wij kunnen dit allemaal voor u verzorgen. Dit kan in kleur, in ets-folie of natuurlijk een combinatie hiervan.  Ets-folie (zandstraal folie) wordt vaak gebruikt om ongewenste inkijk tegen de gaan.

RECLAMEZUILEN
Een reclamezuil is uw visitekaartje langs de weg. Iedere dag paseren honderden mensen uw gebouw en zullen hun blik werpen op een mooie en verzorgde reclamezuil. Afhankelijk van het formaat wordt de constructie gelast uit aluminium of stalen profielen en kan in diverse maten geleverd worden.