Raamtinting

Onze glasfolies beschikken over zonwerende, warmtewerende en inkijkwerende eigenschappen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de unieke manier waarop de folie is opgebouwd. Glasfolie bestaat uit meerdere gemetalliseerde lagen. Hierdoor kan een lange levensduur worden gegarandeerd in combinatie met een hoge warmtewering. Er zijn diverse tinten beschikbaar van licht naar donker. Voor meer informatie over het tinten van uw auto ruiten kunt u hier vrijblijvend een offerte aanvragen.

Zon- en warmtewering
Eén van de grote voordelen is warmtewering. Glasfolie kan warmtewerend zijn tot maar liefst 60%! Hierdoor hoeft uw airco niet op volle toeren te draaien en wordt het verbruik van uw auto verlaagd. Daarnaast is het voor u èn uw kinderen achterin de auto een stuk prettiger reizen. De zon zorgt, zowel in de winter als in de zomer, voor een hinderlijke straling en schittering in de auto. Dit probleem wordt aanzienlijk verminderd door de zonwerende eigenschappen van glasfolie. Ook is de verkleuring van uw spullen in de auto verleden tijd. Alle folies beschikken namelijk over een UV-filter van 99%.

Inkijkwering
Inkijkwering kan een belangrijke reden zijn om uw auto van glasfolie te voorzien. Bedrijfswagens en personenwagens zijn vaak een etalage voor dieven. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste tint voor een optimale inkijkwering. Zo worden uw spullen beter beschermd. Het zicht van binnen naar buiten blijft bewaard.

Veiligheid
Veiligheid is in het verkeer een belangrijk begrip. Op het gebied van tinting bieden wij een oplossing tegen rondvliegend glas. Of het nu komt door de natuur, aanrijdingen of vandalisme. Glasfolie houdt de ruit bij elkaar bij glasbreuk of inslag. Speciale inbraakvertragende folie, ook wel veiligheidsfolie genoemd, voorkomt dat glasscherven en glassplinters door de auto vliegen.

Uitstraling
Uw auto krijgt een mooie uitstraling. U kunt uw eigen exclusieve look creëren. Wij helpen u graag met passend advies.