AUTO BELETTERING

Basco Design ontwikkeld passende ontwerpen voor Auto belettering en voert de belettering vakkundig uit met hoogwaardige materialen. Een professionele auto belettering maakt van uw bedrijfsauto of wagenpark rijdende reclame zuilen. In onze bedrijfshal kunnen we zowel personen auto’s, bedrijfswagens als vrachtwagens voorzien van belettering. Bekijk een selectie van ons eerder geleverde werk van auto belettering of neem direct vrijblijvend contact op.

BINNEN & BUITENRECLAME

Basco Design heeft een schat aan materiaal in huis om uw product zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren en uw boodschap zo opvallend mogelijk over te brengen. Naast de diverse presentatiesystemen, posters, kliklijsten, roll-up banners of vloermatten met uw logo erop, leveren wij een scala aan informatiedragers en displays.

Daarnaast kunnen we ook bestaande objecten voorzien van een prachtige full-colorprint. Denk daarbij aan koelkasten, een liftdeur, een trap, een balie of zelfs een prullenbak. Dat maakt u uniek en opvallend.

BEWEGWIJZERING

Functioneel en zo min mogelijk storend voor de beleving in ruimtes en routes. Dat is het doel bij effectieve bewegwijzering. Zeker inpandig is bewegwijzering beslist geen eenvoudige klus. Onze jarenlange ervaring, planning en product-kennis geven rust en zekerheid bij iedere bewegwijzeringsklus. Van school tot ziekenhuis en van fabriek tot distributie-centrum. Bewegwijzering geeft overzicht en duidelijkheid voor uw medewerkers en bezoekers. Vraag naar de mogelijkheden en laat u adviseren.

BEDRIJFSKLEDING & PROMOTIEKLEDING

Herkenbaar en verzorgd bij de klant arriveren. Met uw eigen bedrijfskleding geeft u een visitekaartje af. Maar bedrijfskleding betekend voor ons ook kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Van werkschoen tot t-shirt en jas. Onze showroom biedt u een kijkje in de mogelijkheden. Wij kunnen in kleine en grote aantallen leveren. Al onze bedrijfskleding kan voorzien worden van een opdruk. Bekijk een selectie van ons eerder geleverde werk van auto belettering of neem direct vrijblijvend contact op.

 

PROMOTIE ARTIKELEN

Van pen tot aansteker, van zonnebril tot paraplu. We hebben een breed assortiment promo artikelen die voorzien van logo of tekst een goede reclamedrager of leuk relatiegeschenk zijn. Bovendien zijn er voor verschillende producten zowel budget-line als luxe uitgevoerde product-variaties beschikbaar. Bekijk een selectie van ons eerder geleverde werk van auto belettering of neem direct vrijblijvend contact op.

DRUKWERK

Geen bedrijf kan zonder drukwerk. Van visitekaartje tot complete huisstijl drukwerk voor klein, middel en grootbedrijf. Maar ook flyers, brochures, posters, cadeau-bonnen of notieblok. Zo’n beetje alles wat er aan drukwerk mogelijk is, kan Basco Design u leveren. Bekijk een selectie van ons eerder geleverde werk van auto belettering of neem direct vrijblijvend contact op.

 

RAAMTINTING

Raam-tinting op zichzelf lijkt een oplossing welke snel en eenvoudig door ieder signage bedrijf uitgevoerd kan worden. Echter is de keuze voor hoge kwaliteit folie’s, stof vrije en zuivere omgeving maar vooral het vakkundig aanbrengen van de tinting, bepalend voor het juiste resultaat en de levensduur van uw raamtinting. Kiest uw voor kwaliteit en duurzaamheid dan bent u ook voor raam tinging bij ons aan het juist adres.