GLASFOLIE BEDRIJFSPANDEN
Wij zijn zeer actief op het gebied van zonwering en warmtewering voor bedrijfspanden, gebouwen en woningen. U kunt kiezen uit een breed assortiment glasfolies. U heeft zelf de vrijheid om de ideale  werk- en/of leefomgeving te creëren. Wilt u graag meer informatie ga dan naar ons contactformulier voor een vrijblijvende offerte.

Wij hebben een aantal voordelen voor u onder elkaar gezet.

ZONWERING / WARMTEWERING / UITSTRALING
Ramen zijn onmisbaar voor een prettig werkklimaat. Toch blijkt glas de zwakke schakel te zijn wanneer men een optimale klimaatbeheersing probeert te creëren in kantoorgebouwen en andere werkruimten. Onze glasfolies combineren de goede eigenschappen van een blik op de buitenwereld met het oplossen van te veel hinderlijke zonnewarmte. Voor uw personeel wordt het werken achter glas een stuk prettiger en aangenamer. Bovendien blijft het zicht naar buiten toe gewaarborgd, terwijl de felle en vervelende schittering van de zon verdwijnt. Tot slot creëert u een mooie uitstraling van uw bedrijfspand of woning.

Hoe werkt het?
Glasfolie werkt warmtewerend (tot wel 78%) door de reflectie van de zonne-energie aan de buitenzijde in combinatie met een absorberende functie. Hierdoor blijft het binnenklimaat zeer aangenaam. Buiten de licht- en warmtewerende eigenschappen heeft glasfolie het extra voordeel dat het de hinderlijke schittering van zonnestralen op uw beeldscherm of werkplek vermindert.

Lees ook over veiligheidsfolie